BLACK FRIDAY 2017.11.17-én

Pénteken 0:00-23:59 között -10 ill. -20% kedvezményt adunk minden vásárlónknak, melyben a következő márkák vesznek részt: ELCON érzékelők (-20%), ALRE-IT (-20%), S+S (-20%), AB Industrietechnik (-20%). BELIMO (-10%). Nem érvényes a fenti kedvezmény a projekt keretében megrendelt anyagokra. Ajánlatkérését, ill rendelését leadhatja trade@elcon.hu email címen.

Bővebben

Állásajánlat - könyvelő asszisztens

Munkatársat keresünk határozott időre! Várjuk önéletrajzát!

Bővebben

Ismét Magyar Brands díjat nyertünk!

A MagyarBrands program immáron nyolcadik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

Bővebben

Világítson okosan!

Foglalkozunk lámpatestek, világítási rendszerek forgalmazásával, technikai és építészeti világítással, tartalék és biztonsági világítással, design lámpatestekkel, tervezéssel, méretezéssel. Látogasson el a www.elconlighting.hu -ra!

Bővebben

ELCON Szimpózium 2017.09.08-09.

Idén ősszel ismét sikeres szimpóziumon mutathattuk be kedves vendégeinknek cégünk újdonságait. Köszönjük Partnereink töretlen érdeklődését és részvételét. Ha lemaradt előadásainkról, de érdeklődik rendszereink iránt, kérje őket az iroda@elcon.hu emailcímen!

Bővebben

Kiváló Építési Termék - E-HFR

Büszkék vagyunk, hogy 2015-ben E-HFR Hő- és Füstelvezető automatika rendszerünk elnyerte a Kiváló Építési Termék védjegyet.

Bővebben

Cserélje le most régi DIGINET rendszerét!

Tájékoztatjuk Partnereinket, hogy régi rendszereinkre a szervizt és támogatást csak 2018.06.30-ig tudjuk biztosítani.
A kedvezményes cserében és rendszer felújításában állunk továbbra is az Önök rendelkezésére! Kérjük olvassa el tájékoztatónkat!

Bővebben