Koronavírus miatti intézkedések

Intézkedéseket bevezetését láttuk szükségesnek partnereink és saját egészségünk védelmében, melyekről bővebben itt olvashat. Elérhetőségeink továbbra is változatlanul üzemelnek, keressenek bizalommal.

Bővebben

4x Magyar Brands

A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, melyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is immár kilencedik éve.

Bővebben

AAA Tanúsítvány

Az ELCON ELECTRONIC Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben

ISO 9001:2015

2020.01.14-15-én sikeres auditot zártunk az ISO 9001:2015 szabvány szerint.

Bővebben

Árzuhanás

TWA-V/NO 230V, TWA-Z/NO 230V, TWA-A/NO 230V termoelektromos hajtóművek, valamint VZL3 20/3,5 kétutú fan-coil szelepek kedvezményes áron eladóak! Érdeklődni a trade@elcon.hu címen lehet!

Bővebben

Vegyen búcsút a DIGINET-től!

A DIGINET rendszereink támogatása korábbi tájékoztatásunk szerint 2018.06.30-val lejár.

Bővebben

Világítson okosan!

Foglalkozunk lámpatestek, világítási rendszerek forgalmazásával, technikai és építészeti világítással, tartalék és biztonsági világítással, design lámpatestekkel, tervezéssel, méretezéssel. Látogasson el a www.elconlighting.hu -ra!

Bővebben