Miért KivÉT®-eles az E-HFR?

A hő és füst elleni védelemben alkalmazható egyetlen magyar fejlesztésű és gyártású automatika rendszer azért kivételes, mert programozható eszközei és kiegészítő rendszerelemei által képes a hő és füst elleni védelem (HF) rendszerét szabályozni, vezérelni és a rendszer jelzéseit feldolgozni, megjeleníteni és továbbítani, mint független szervezet által vizsgált és minősített, gyártói teljesítménynyilatkozattal rendelkező vezérlőközpont.

Bővebben

ISO 9001:2015

2021.01.18-án sikeres online auditot zártunk az ISO 9001:2015 szabvány szerint.

Bővebben

5x Magyar Brands

A MagyarBrands program immáron tizenegyedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

Bővebben

Áramláskapcsoló, a hatályos MBSZ szerinti reteszelés megoldásához

A reteszelés megfelelő kialakításához alkalmasak az alábbi légcsatornába szerelhető áramláskapcsolók érzékelővel (elektronikus; IP65; állítható légsebesség, hiszterézis, időzítés)
AVT-D-R, akciós ára: 73.200 Ft + áfa / db
KLSW 3, akciós ára: 67.720 Ft + áfa / db
KLSW 4, akciós ára: 67.720 Ft + áfa / db
KLSW 6, akciós ára: 85.390 Ft + áfa / db

Bővebben

Koronavírus miatti intézkedések

Intézkedéseket bevezetését láttuk szükségesnek partnereink és saját egészségünk védelmében, melyekről bővebben itt olvashat. Elérhetőségeink továbbra is változatlanul üzemelnek, keressenek bizalommal.

Bővebben

4x Magyar Brands

A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, melyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is immár kilencedik éve.

Bővebben

AAA Tanúsítvány

Az ELCON ELECTRONIC Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben