Vegyen búcsút a DIGINET-től!

A DIGINET rendszereink támogatása korábbi tájékoztatásunk szerint 2018.06.30-val lejár.

Bővebben

Ismét Magyar Brands díjat nyertünk!

A MagyarBrands program immáron nyolcadik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

Bővebben

Világítson okosan!

Foglalkozunk lámpatestek, világítási rendszerek forgalmazásával, technikai és építészeti világítással, tartalék és biztonsági világítással, design lámpatestekkel, tervezéssel, méretezéssel. Látogasson el a www.elconlighting.hu -ra!

Bővebben

ELCON Szimpózium 2017.09.08-09.

Idén ősszel ismét sikeres szimpóziumon mutathattuk be kedves vendégeinknek cégünk újdonságait. Köszönjük Partnereink töretlen érdeklődését és részvételét. Ha lemaradt előadásainkról, de érdeklődik rendszereink iránt, kérje őket az iroda@elcon.hu emailcímen!

Bővebben

Kiváló Építési Termék - E-HFR

Büszkék vagyunk, hogy 2015-ben E-HFR Hő- és Füstelvezető automatika rendszerünk elnyerte a Kiváló Építési Termék védjegyet.

Bővebben

Magyar Brands 2016

Innovatív márka kategóriában 2016-ban Magyar Brands elismerésben részesültünk. A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron hetedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

Bővebben

ISO 9001:2015

2017.01.23-én sikeres tanúsító auditot zártunk az ISO 9001:2015 szabvány szerint.

Bővebben